Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: 5ko (neregistrovaný/á)
vložené: 12. 09. 2012 22:32:02

Preboha baby, to nemáte kalkulačku? a prečo si myslíte, že každý recept musí byť na gram presne tak urobený ako je napísaný.trochu fantázie a odvahy nikdy neuškodí.Ja robím už roky borkénku podobne, do trojlitrových pohárov a vždy s toho , čo je momentálne poruke,aby sa to spracovalo ,a vôbec si nelámem hlavu v akom pomere.Ked pridáte do nej feferony alebo baranie roky, tak je aj pikantnejšia, a nám chlapom chutí viac,ale najchutnejšia je s karfiolom, alebo ružičkovým kelom,podla toho čo momentálne zoženiem.Nevadí, ak sa aj dokladá zelenina do pohárov posupne. Borkén je chemicky dvojsiričitan draselný,a zabraňuje kvaseniu, používa sa na konzervovanie vín a muštov,a pod. Ako každá chemikália je síce nie moc žiaduci, ale bez neho to nejde,a pokial sa to nepreženie, je neškodný.Chutí trochu ako ustalovač alebo vývojka na fotografie,ale po rozpustení sa tá chuť stráca.Každý si urobí nálev podla svojej chuti..sladší, kyslejší, pikantný..ja už ani inakšiu čalamádu nerobím.



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz